Hvad er Projekt 333

3 Måneder// 33 stk tøj

Ideen er at have færre men bedre items. At blive bevidst omkring sin egen stil og faktisk kun gå med yndlingstøj man enten holder virkelig meget af eller det tjener et formål.

At sammensætte en garderobe der kan kombineres på utallige måder fordi de fleste styles passer sammen.

Måske kender du følelsen af at have en masse tøj men aldrig noget at tage på?  Jeg vil gerne have mindre tøj men altid noget at tage på. Hvis jeg regnede ud hvad jeg har brug på impuls og ikke mindst fejlkøb…. pu ha jeg vil helst ikke tænke på det.

Der er ikke noget politisk budskab eller agenda for mig i projekt 333, men jeg er blevet inspireret af ideen om en Capsule Wardrobe og vil gerne prøve at lave en selv.

Jeg spurgte mine bloglæsere om nedenstående spørgsmål

Har du masser af tøj i skabet men tit kan du ikke finde ud af hvad du skal have på?
80% svarede ja

Har du tøj i skabet som du aldrig bruger?
88% svarede ja

Undersøgelser viser faktisk at især kvinder ku bruger 20% af deres garderobe. De resterende 80% ligger bare i skabet. Så jeg er på ingen måde alene, men det er måske bare ikke alle der har lyst til at deltage i projektet på trods af at de har alt for meget tøj, og det kan jeg godt forstå det er også lidt af en udfordring MEN hvis man bare gerne vil rydde lidt ud kan man sagtens følge de første steps i min guide til at rydde ud i klædeskabet.

Den finder du her

Projektet er et forsøg, som jeg håber vil inspirere jer til at tænke lidt mere over hvad i køber.  Det er ikke et spareprojek men mere et spørgsmål om at købe mindre og meget bedre.

 

september 27, 2018