14 dage på projekt 333// NU er jeg helt klar med de 33.

Så gik der 2 uger og jeg vasker for første gang i dag en sort vask. Man bruger sit tøj på en helt anden måde synes jeg. Jeg tænker meget over at tage noget forskelligt på hver dag istedet for at gå med en t-shirt indtil den er beskidt for så at smide den til vask.

Jeg må indrømme at jeg har haft svært ved at låse mig 100 fast på de 33 styles og der har været lidt til og fra. Hvis du spørger hende der er kommet på konceptet med de 333, så skal denne process med udskiftning og shoppe nyt kun tage en uge. Derefter er der låg på både kasser med fravalgt tøj og pengepungen. Sådan bliver det ikke her. Det tog mig 2 uger at finde ud af præcis hvad der skulle helt væk og såda er det. Og jeg kommer til at shoppe når jeg finder de 3 ting jeg mangler. Jeg gider ikke købe noget overilet så ender jeg jo samme sted igen.
Jeg har nu lagt låg på kassen med sommertøj og nogle andre få ting. Har tilmed tapet den sammen så jeg ikke bliver fristet til at lige vælge noget derfra. Egentligt ville jeg bare have pakket tøjet ned men vores flytning er udsat til 1 feb 2019 og jeg må kigge i kassen igen 1 januar.
Jeg har nu 3 ledige pladser fordi jeg stadig mangler nogle småting. Et par toppe og et par ekstra sorte bukser. Jeg går virkelig meget i sorte bukser kan jeg se på mine billeder.

Jeg får overblikket over hvad jeg har haft på ved at lægge en story op på Instagram hver dag og så genme den i højdepunkter. Det bliver mere overskueligt på den måde og jeg kan se at jeg skal ha lidt farver i spil igen. Jeg falder hurtigt tilbage i sort på sort og så lige pyntet med lidt sort.

Du kan følge med ved at gå på min profil og trykke på det højdepunkt der hedder Project 333 

Status er at jeg har smidt en kæmpe sæk tøj ud. Har givet en hel del væk og så har jeg solgt for ca. 4000 kr på Trendsales. Så jeg har faktisk råd til at købe de ting jeg mangler.

Anyways søndag betyder for det meste afslappet tøj for mit vedkommende og i dag var ingen undtagelse.

Sweatshirt Designers remix, Sweat Pants  MoshiMoshi

Du kan se alle mine 33 forskellige styles lige her

Er du interesseret i konceptet Capsule Wardrobe men ikke helt klar på at gå all in på projektet kan du jo joine facebookgruppen og bare følge lidt med.

 

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like