Dag 10 // Det tager kun 2 min at tage tøj på

Der er nu kun 8 ting ud af 33 jeg ikke har haft i brug  og jeg har jo lavet den regel at når det først har været på i de 33 dage må det ikke skiftes ud med mindre det går i stykker.

Min veninde Mary spurgte mig i dag omkring det der med at skifte ud hele tiden om ideen så ikke gik lidt af det det hele, og jeg kan godt forstå spørgsmålet. MEN det skal lige siges at jeg har meget lidt at skifte ud med. Jeg har lagt sommertøjet helt væk og har en lille kasse med “måske” og ting der skal sælges. Cortney Carver som har “opfundet” projekt333 råder en til at gemme tøjet så man ikke fortryder det, men jeg skal jo selvfølgelig være ekstrem. Så jeg har allerede solgt en del, og givet rigtig meget væk. De ting jeg udskifter med er nye ting. Altså noget jeg mangler.
Det er så let og overskueligt at tage tøj på hver morgen og jeg falder slet ikke i joggingsæt fælden så tit som før.
Man lærer noget om sig selv i den her proces og én ting der er meget tydelig hps mig lige nu er forskellen på mit “fantasi selv” og så mig som jeg er. Jeg vil gerne være den der smarte kjolepige , feminin og sexet med lidt farver og selv mens jeg troede at jeg valgte bevidst ud her i processen. Kan jeg jo se at jeg ikke får de kjoler på at jeg ikke er eller bliver den pige der.

De styles du ka se nedenfor har jeg ikke haft på endnu.

No items found.

 

Bukser Global Funk, Skjorte Moss Copenhagen, Strik Aiayu .

 

Du kan se alle mine 33 styles lige her

Er du interesseret i konceptet Capsule Wardrobe men ikke helt klar på at gå all in på projektet kan du jo joine facebookgruppen og bare følge lidt med.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like