Dag 5//Cancel my subscriptions

Det er faktisk svært det her projekt! Og udfrodringerne er nogle helt andre end jeg havde forventet. Jeg har aldrig tænkt over hvor mange nyhdesbreve jeg faktisk modtager fra diverse modesider og har heller ikke tænkt over hvor meget jeg har brugt på at sidde og kigge på dyre ting jeg kun har råd til en meget lille procentdel af.
I dagene op til projektet startede kiggede jeg på de nye trends og fandt ud af hvor de har de ting jeg mangler… men det er altså en tidsrøver og man bliver fristet. Ideen med de 33 items bliver pludselig en smule dårligere, når man ser en masse nye lækre ting. Så jeg har i dag afmeldt 33 af den slags mails! Faktisk kunne det have været 35 men synes det var sjovt med tallet 33.

Læser man Cortney Carvers side omkring Project 333 anbefaler hun faktisk også at man afmelder sig nyhedsbreve fra modesider, og istedet bruger penge og tid på at shoppe de ting man ved man mangler når behovet opstår. Og jeg vil gerne lige slå fast igen og én gang for alle, at det her ikke er et spareprojekt – det er ikke det det handler om. Jeg følger op på den del af det i et længere indlæg på søndag når der er gået en uge.

I dag har jeg været både ude til møder og hjemme og stilletter blev udskiftet med støvler da jeg gik ud.

MoshiMoshi Velvet Pants, Mosh Copenhagen shirt, AIAUY Shapiro blouse

 

 

 

 

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like