dag 7// Første uge af projekt 333 overstået

Så er det gået en uge og jeg har haft 20 af mine 33 udvalgte ting i brug. Det er jeg faktisk selv lidt i chok over. Det havde jeg slet ikke regnet med og jeg kan godt se at jeg er nødt til at bytte lidt rundt på nogle af de sidste ting. Jeg har f.eks 4 Kjoler/nederdel) ing der kræver at jeg har strømpebukser på hvilket jeg ikke kan fordrage, så jeg tænker på at vælge hele 2 kjoler fra og udskifte med noget mere hverdagsagtigt. evt. en sort buksedragt. Det har til gengæld været meget let at finde ud af hvad jeg skal tage på hver dag.

Jeg har mødt mange af jer der læser med ude i byen og I har tilkendegivet et mix af undren/respekt/interesse over projektet. Det ER fedt og gør også at jeg holder mig til planen og gennemfører og oveni hatten gør jeg mig jo også ekstra umage når jeg ved i følger med.

Jeg har allerede lært en del ting om min stil og hvad det er jeg føler mig allerbedst tilpas i. men også hvad sådan er praktisk og praktisk i sådan et projekt her.

Sådan helt lavpraktisk i sidste ueg fundet ud af følgende:

  • Den jakke jeg har valgt bliver for kold meget snart så jeg skal have fat i en der er varmere.
  • Mine yndlingsstøvler fra Burberry er slidt ned og jeg kan ikke finde noget der minder om nogen steder lige nu.
  • På trods af gode intentioner bliver jeg bare ikke en kjolepige på den tid af året hvor det kræver strømebukser.
  • Man behøver ikke lægge et par bukser til vask fordi man har haft dem på en enkelt gang
  • Man glemmer hurtigt – Jeg har valgt en sweater jeg fandt da jeg sorterede i mit tøj og synes da den skulle med i de 33 nu hvor den aldrig har været brugt. Der er JO en grund til at den aldrig har været brugt…Den kradser helt vildt.
  • Jeg havde glemt en skjorte som er til rens og som helt sikkert skal ind i garderoben. jeg henter den ikke før jeg ved hvad den skal erstatte.
  • Jeg har afmeldt en masse nyhedsbreve for ikke at blive fristet. Jeg må kun shoppe efter ting jeg mangler!

Men det er stadig det hele værd og giver en enorm ro det der med ikke at skulle forholde sig til andet end de her og jeg er lige på nippet til at rydde op i mine beautyprodukter også…

Bukser fra Five Units og Sweater fra Mbym

Du kan se alle mine 33 forskellige styles lige her

Er du interesseret i konceptet Capsule Wardrobe men ikke helt klar på at gå all in på projektet kan du jo joine facebookgruppen og bare følge lidt med.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like