Projekt 333 dag 3//Det bliver koldere og koldere

Lad mig starte dagens indlæg med at sige at, jeg hader at gå med strømper – så er det sagt. Jeg kører stiletter og bare fødder langt ind i efteråret som i kan se, MEN det begynder faktisk at blive lidt koldt, så jeg må have fat i nogle strømper af en art. Jeg har det også lidt ambivalent med strømper i stilletter, men de der 10 cm er bare klædelige til mig lige nu. Jeg har selvfælgelig mine ankelstøvler som for øvrigt trænger til at blive udskiftet med nogle tilsvarende.

Jeg havde for mange år tilbage en kæreste i England hvor de kører bare fødder i skoene længere ind i efteråret måske mest fordi de lige har det nogle grader varmere, men de går altså også med bare ben om vinteren når de skal ud osv. Det sker sjældent herhjemme og begir man sig afsted i et lidt køligere antræk kan man være sikker på at lige få en bemærkning fra den ældre generation om en kommende blærebetændelse eller noget i den stil. Jeg har ikke helt overgivet mig endnu

 

T-shirt fra Raiine
Sweatpants sort velour fra Moshi Moshi
Blazer fra Second Female.

Raiine Noris Tee

 

Moshi Moshi velvet pants

Jeg fik jo blazeren i går i gave og det betyder at jeg skal skille mig af med noget for at holde mig på 33. Jeg vælger mine grå sweatpants da de ikke er så nemme at style med andet end den grå hoodie der passer til. Dén beholder jeg dog.

 

Se alle 33 styles her 

Meld dig ind i facebookgruppen her

 

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like