Uge nr. 3 på Projekt 333 er overstået

Jeg har så lige nu opdaget, at jeg har haft de samme sorte bukser på hele ugen. De er godt nok blevet vasket … men alligevel. Jeg har haft travlt og og ikke følt mig sådan videre inspireret til at tage noget interessant på og det har været dejligt let bare lige at rive noget ned fra garderobe stativet uden at tænke for længe over det. MEN det er så nok at tænkte for lidt når man opdager at man har de samme sorte bukser på hele ugen… Jeg lover at ryste posen næste uge og overvejer om 2 par klassiske sorte bukser mon kunne have sin berettigelse i min Capsule Wardrobe. Jeg har til gengæld koncentreret mig en del om Beauty behandlinger i forbindelse med launch af den kategori på min app og synes da jeg fortjener poinst for neglefarve ( sådan kan man jo snyde sig til lidt ekstra styling).

Nyt projekt

Og ja når vi nu er ved det med beauty behandlinger og produkter og har fået  overblik i tøjskabet er det blevet tid til at kigge på kosmetik og beautyprodukter. Der er nok at tage fat i. Jeg har eks. 50 neglelakker. Jeg lægger det sjældent selv på og da slet ikke i turkis. Så det er næste projekt at få ryddet op i. Jeg vender tilbage omkring proceduren men tænker at det er noget med at finde det hele frem. Stille det på et stort bord og så lave nogle grupper af ud, giv væk og bruges.

Jeg håber nogen af jer derude er med på den. Det er for de fleste mindre drastisk end med tøjet og man begrænser sig ikke med et bestemt antal produkter men jeg tror måske vi alle har den der blå øjenskygge liggende vi ikke kommer til at bruge, eller pafumen vi fik i gave for 5 år siden osv.

Coming Soon
Coming Soon
Coming Soon

Dag 15

Fiveunits bukser, Moss Copenhagen skjorte

Dag 16

Fiveunits bukser, Iró skjorte

Dag 17

Fiveunits bukser, MoshiMoshi skjorte, Aiayu strik

Dag 18

Fiveunits bukser, Designers remix sweat

Dag 19

Fiveunits bukser, Moss Copenhagen skjorte, Zara strik.

Dag 20

Fiveunits bukser, Basic Apparel strik

Dag 21 

Fiveunits bukser, Designers Remix Sweat.

 

Du kan se alle mine 33 forskellige styles lige her

Er du interesseret i konceptet Capsule Wardrobe men ikke helt klar på at gå all in på projektet kan du jo joine facebookgruppen og bare følge lidt med.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

You may also like